Vacature: Monteur

TexelSun Mechanisatie zoekt nieuwe monteurs, ervaren en in spe!

Meer info

Onderhoud machinepark

TexelSun Mechanisatie beschikt over een moderne werkplaats en deskundige monteurs. Onderhoudswerkzaamheden en reparaties kunnen vaak op korte termijn worden ingepland.

Preventief onderhoud

De werkplaats is voorzien van de nieuwste apparatuur. Wij verzorgen graag het periodieke onderhoud aan uw machinepark.

Onderhoud aan uw machinepark is van groot belang. Preventief onderhoud verlengt de levensduur van uw machines en zorgt voor minder storingen en problemen bij het gebruik ervan.

Reparaties

Ook voor reparaties en storingen bent u aan het juiste adres bij TexelSun Mechanisatie.

Onze geavanceerde apparatuur zorgt voor nauwkeurige en snelle metingen.

Uiteraard proberen wij reparaties zo snel mogelijk uit te voeren. Uit ervaring begrijpen wij namelijk dat stilstand heel kostbaar is. Mocht een reparatie langer duren, dan kunnen we in veel gevallen een vervangende machine bieden.

Bekijk onze showroom

Meer informatie

Onderhoud

Preventief onderhoud aan uw machinepark is belangrijk. TexelSun Mechanisatie beschikt over een moderne werkplaats en vakkundige monteurs. Ook voor reparaties en storingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie

Verhuur

Heeft u een eenmalige of uitzonderlijke klus? Of behoort het aanschaffen van bepaalde machines niet tot de mogelijkheden? TexelSun Mechanisatie biedt een ruim machinepark voor verhuur.

Bekijk de mogelijkheden

Verkoop

Een grote machine aanschaffen, dat doet u niet zomaar. TexelSun Mechanisatie geeft een eerlijk advies en levert alleen kwaliteitsproducten. Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Onze machines