Website online!

Na overname van het bedrijf van Kraakman Perfors, zijn wij begin dit jaar gestart met TexelSun Mechanisatie. Inmiddels zijn we alweer wat maanden verder, en mocht ook een mooie website niet ontbreken.

Meer nieuws

mechanisatiebedrijf op Texel

TexelSun Mechanisatie is een modern bedrijf op Texel. Wij zijn gespecialiseerd in landbouw-, tuin- en parkmachines. Ons hoofdmerk is John Deere, een merk waarbij kwaliteit, betrokkenheid en innovatie tot de kernwaarden behoren. Tevens zijn wij dealer van de hoogwaardige producten van Kuhn en kunnen wij ook machines van andere merken leveren.

De juiste machine voor elke klus

U bent bij ons aan het juiste adres voor verkoop, verhuur en onderhoud van professionele landbouwmachines. Voor elke klus hebben wij de juiste machine.

Daarnaast bieden wij diverse machines en oplossingen voor tuinen, parken en golfbanen. Onze machines en producten zijn ook handig voor onderhoud op en bij vakantieparken.

particulieren

Als particulier bent u van harte welkom bij TexelSun Mechanisatie. Van gazonmaaiers tot zitmaaiers en van kettingzagen tot ander gereedschap: de keuze is divers. Kom eens kijken in onze showroom. Wij geven graag advies en bieden een goede service.

Over TexelSun Mechanisatie

Dankzij jarenlange ervaring in ons eigen akkerbouwbedrijf en loonwerkbedrijf, weten wij precies wat er speelt in de land- en tuinbouw branche.

Graag helpen wij u een keuze te maken bij het uitbreiden of vernieuwen van uw machinepark. Naast nieuwe machines bieden wij ook een ruim assortiment aan occasions van verschillende merken.

Bekijk onze showroom

Meer informatie

Onderhoud

Preventief onderhoud aan uw machinepark is belangrijk. TexelSun Mechanisatie beschikt over een moderne werkplaats en vakkundige monteurs. Ook voor reparaties en storingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie

Verhuur

Heeft u een eenmalige of uitzonderlijke klus? Of behoort het aanschaffen van bepaalde machines niet tot de mogelijkheden? TexelSun Mechanisatie biedt een ruim machinepark voor verhuur.

Bekijk de mogelijkheden

Verkoop

Een grote machine aanschaffen, dat doet u niet zomaar. TexelSun Mechanisatie geeft een eerlijk advies en levert alleen kwaliteitsproducten. Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Onze machines