Vacature: Monteur

TexelSun Mechanisatie zoekt nieuwe monteurs, ervaren en in spe!

Meer info

Showroom

U bent van harte welkom bij ons bedrijf aan de Marsweg, Den Burg. Naast een moderne werkplaats voor onderhoud en reparaties aan machines, heeft TexelSun Mechanisatie ook een mooie showroom.

Grasmaaiers

 

In onze showroom vindt u een ruim aanbod aan grasmaaiers van hoogstaande merken als Jonsered, Viking en John Deere. Van zitmaaiers tot gazonmaaiers: de keuze is zeer divers. Bent u op zoek naar een nieuwe grasmaaier? Loop dan zeker eens bij ons binnen. Wij geven graag advies over onze producten.

Naast grasmaaiers, verkopen wij ook accessoires en andere producten als blad- en sneeuwblazers, hogedrukreinigers, bijvoorbeeld van het merk Kärcher.
 

Tuin Gereedschap

Heggenscharen, kettingzagen, trimmers en ander tuingereedschap verkopen wij van het kwaliteitsmerk Stihl. We bieden een ruim assortiment waarbij kwaliteit en service centraal staan.

Bekijk onze showroom

Meer informatie

Onderhoud

Preventief onderhoud aan uw machinepark is belangrijk. TexelSun Mechanisatie beschikt over een moderne werkplaats en vakkundige monteurs. Ook voor reparaties en storingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie

Verhuur

Heeft u een eenmalige of uitzonderlijke klus? Of behoort het aanschaffen van bepaalde machines niet tot de mogelijkheden? TexelSun Mechanisatie biedt een ruim machinepark voor verhuur.

Bekijk de mogelijkheden

Verkoop

Een grote machine aanschaffen, dat doet u niet zomaar. TexelSun Mechanisatie geeft een eerlijk advies en levert alleen kwaliteitsproducten. Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Onze machines