Vacature: Monteur

TexelSun Mechanisatie zoekt nieuwe monteurs, ervaren en in spe!

Meer info

TexelSun Mechanisatie

TexelSun Mechanisatie is een land- en tuinbouwmechanisatiebedrijf. Wij verkopen en verhuren tractors en andere landbouwmachines aan zowel particulieren als bedrijven.

Verkoop & Verhuur

Wilt u een landbouw-, tuin-, park- of golfmachine aanschaffen? Wij geven graag advies en laten onze mogelijkheden en opties laten zien. Wij verkopen voornamelijk de machines van John Deere en zijn daarnaast dealer van Kuhn en andere merken.

TexelSun Mechanisatie beschikt over een ruim machinepark. Wij bieden de mogelijkheid aan zowel bedrijven als particulieren om machines van ons te huren.

Onderhoud

Natuurlijk kunt u ook bij TexelSun Mechanisatie terecht voor het onderhoud van uw machines. Een hoge service en het geven van een oprecht en weloverwogen advies staan bij ons centraal.

Bekijk onze showroom

Meer informatie

Onderhoud

Preventief onderhoud aan uw machinepark is belangrijk. TexelSun Mechanisatie beschikt over een moderne werkplaats en vakkundige monteurs. Ook voor reparaties en storingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie

Verhuur

Heeft u een eenmalige of uitzonderlijke klus? Of behoort het aanschaffen van bepaalde machines niet tot de mogelijkheden? TexelSun Mechanisatie biedt een ruim machinepark voor verhuur.

Bekijk de mogelijkheden

Verkoop

Een grote machine aanschaffen, dat doet u niet zomaar. TexelSun Mechanisatie geeft een eerlijk advies en levert alleen kwaliteitsproducten. Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Onze machines